legjobb öltöny alapanyag

A világ legjobb öltöny alapanyagai

Azokat a férfiakat, akik figyelmet szentelnek a külső megjelenésre, nagyon könnyű felismerni. A megfelelően összeválogatott viselet, a hozzá illő cipő, egy jól beállított frizura, egy kellemes illat, mind arról árulkodik, hogy az illető igen is ad magára és szeret jól kinézni. Sokan nem csak akkor vesznek fel öltönyt, ha egy fontos eseményre hivatalosak, van, akinek a munkája követeli meg, hogy minden napossá váljon a viselete. Lényegében mindegy a miértje, az öltöny a legtöbb férfit vonzóvá és stílusossá teszi.

öltöny alapanyag

Az viszont korántsem mindegy, hogy milyen minőségű az öltöny. A minőséghez nagymértékben hozzájárul az, hogy milyen anyagból készítették el az ízléses darabot. Már tapintás alapján is el tudjuk dönteni, hogy megfelelő lesz-e számunkra a kiszemelt öltözék, hiszen a minőségi öltöny, nem tartalmaz kis mértékben sem műszálat. Szóba jöhet a pamut anyag, ami egy kellemes hatású szövet és rendkívül sokoldalú. Ha keresztezik egy legalább ugyan ilyen, magas színvonalú anyaggal, csodás kollekciók kerülhetnek gardróbunkba.

Nagyon népszerűek manapság a kasmírból készült öltönyök is. A kasmírt az Északnyugat-Indiában őshonos kasmírkecske pehelygyapjából nyerik és azért adják magas áron, mert négy évbe is telhet, míg egy kecske elég gyapjat növeszt ahhoz, hogy egyetlen egy öltöny zakót el tudjanak belőle készíteni. A férfiak kedvelik a kasmírból készült darabokat a rugalmasságuk miatt, valamint azért, mert a szálak egyedi szerkezetének köszönhetően sokáig tartják a testhőt, így a hideg időszakban is kellemes melegséget nyújtanak. A juhok lenyírt bundájából is készülnek nagyon jó minőségű öltönyök. A gyapjú természetes állati eredetű anyag, amit feldolgozás előtt, különböző szempontok alapján osztályoznak. Fontos, hogy az állat mely testrészéről való a gyapjú, milyen a színe, a szálhosszúsága. Tapintása kellemes, ha kismértékben gyűrődik, hamar ki is rúgja magát. Célszerű odafigyelni a szövetek vastagsága szerinti megkülönböztető jelzésre, melyekből megtudhatjuk, hogy évszaknak megfelelően, melyik lesz számunkra a legoptimálisabb öltözék.

kasmír kabát

Érdemes nyáron a jól szellőző anyagokból készült darabokat előnyben részesíteni, melyek készülhetnek kasmírból, pamutból illetve selyemből egyaránt.
A férfi, aki igen is ad magára és szeret jól kinézni, mindig gondol a minőségre. Lehet, egy kasmír öltöny árából tudna venni három vagy négy darab alacsonyabb árkategóriájú öltönyt, de Ő már tudja, ha nem spórol a minőségen, háromszor vagy négyszer nagyobb sikert tud elérni a munkája és a magánélete területén egyaránt. 

Vegye fel velünk a kapcsolatot és álmodjuk meg közösen egyedi, Önre szabott öltönyét a világ legjobb alapanyagaiból!

Visszahívás igénylése

Személy

Minden sikeres ember egyszer túlnő a divaton, és belép a Silka ajtaján.

Foglaljon időpontot a személyre szabott kiszolgálásért.