az a bizonyos nagy nap

Az a bizonyos nagy nap…

A menyasszonyok általában izgatottan készülnek az esküvőjükre, a vőlegények többsége számára a ruhaválasztás nem más, mint kényelmetlen kötelesség. Nagyon fontos lenne, hogy a férfiak ruházkodásában is szemléletváltás történjen, mert míg a nők különös gondot fordítanak menyasszonyi ruhájukra, időt és energiát, na meg pénzt áldoznak, hogy életük meghatározó napján ellenállhatatlanok legyenek, addig életük párja ezt még nem a megfelelő módon kezeli.Ugyanis, még mindig beakadt, ha esküvő akkor fényesen pompázó ezüst színű öltöny, természetesen hozzá párosuló méltatlan cipő, ami általában fényes és hegyes orrú, ami nem igazán üti meg az európai mércét. Az esküvői viseletnek is nyugodtan lehet az a mottója, hogy a kevesebb mindig több.

Fontos a harmónia, hiszen nem túl elegáns, ha a nő egy több százezer, vagy akár milliós ruhakölteményben pompázik, addig élete párja pedig egy konfekció terméket visel. Egy rossz minőségű, nem komfortos öltöny gyötrelmes órákat jelenthet, beárnyékolva a jeles eseményt.

Itt szeretném leszögezni, hogy nem a hölgyektől sajnálom a szép ruhát, hanem férfitársaim mellett szeretnék egy picit korteskedni, ugyanis hiszem, hogy egy férfinak is fontos, hogy az esküvőjén miben áll az oltár elé. A konfekció termékek – lehet akár kézzel varrott is – a legritkább esetben áll tökéletesen viselőjén.

A legelegánsabb, ha egy férfi az esküvőjén szmokingban van, de természetesen egy tökéletesen szabott öltönyben is kifogástalan a megjelenése. Sötét öltöny, hófehér ing, sötét nyakkendő, fekete lábbeli, ezzel a kombinációval soha nem lehet hibázni. A makulátlan elegancia, mindig visszafogott és pont ettől lesz egyedi, főleg a mai harsány világban. Amíg a mennyasszonyi ruha, tényleg csak egy napra szól, addig egy tökéletesre szabott (made to measure) vagy kifejezetten erre a napra varrt (bespoke) öltönyt hosszú távon viselhetünk. Nem csupán egy emlék marad, hanem részévé válhat a ruhatárunknak.

A SILKA csapata minden létező problémára megoldást kínál, mind szolgáltatásban, mind a termék palettán. Várunk minden igényes párt, akiknek fontos, hogy az elkövetkezendő években milyen esküvői fotókat fognak nézegetni.

Visszahívás igénylése

Személy

Minden sikeres ember egyszer túlnő a divaton, és belép a Silka ajtaján.

Foglaljon időpontot a személyre szabott kiszolgálásért.