BESPOKE: Az öltöny készítés csúcsa

Bespoke, egy szó ami egyet jelent az angol eleganciával, tradícióval és a makulátlan minőséggel. A Savile Row az angol úrszabók Mekkája, ahol a szakma legnagyobbjainak generációkon átívelő jelenléte biztos garancia a kifogástalan színvonalra.

bespoke öltönykészítés

A munkafolyamatban minden teljes egészében kézi technológiával készül, egészen a szövet kiszabásától az utolsó cérnaöltésig, ezáltal fogja úgy érezni a megrendelő, mintha a kész termék a második bőre lenne. Általánosan elmondható, hogy 60-80 munkaóra mire a megrendelő méretei, igényei és egyedi kívánságai alapján elkészül a remekmű. Minden a megrendelőre optimalizálható: a rever szélessége vagy fazonja, milyen magasra legyen szabva a gallér, a váll kemény vagy puha-, a zakó bélelt vagy béleletlen legyen, egyszóval minden amit az úriszabóval „átbeszél” (bespoke) a megrendelő. A bespoke szabászati lehetőségei korlátlanok és ezáltal megadják a korlátlan szabadságot. A bespoke szabászattal mindent – akár testi hibát is – el lehet kendőzni.

Ehhez a luxus minőséghez természetesen igen magas ár is tartozik, ellentmondást nem tűrően, mindegy melyik kontinensen vagyunk, a világ bármely pontján.  Az árat leginkább az anyagok közötti különbség határozza meg, egy könnyed nyári len zakó vagy egy téli kasmír zakó között több százezer forint eltérés is lehet, viszont a minőség, kidolgozás és a komfort ugyanolyan kifogástalan.bespoke szabóság

London szellemisége és gondolatisága beköltözött Budapestre a SILKA Andrássy úti üzletébe, ahol a legmagasabb minőség és kiszolgálás várja az ügyfeleinket. A bespoke életérzés valóban egyet jelent a  korlátlan szabadsággal, a megalkuvás nélküli minőséggel és az individuum megjelenésével az öltözködésben.

Visszahívás igénylése

Személy

Minden sikeres ember egyszer túlnő a divaton, és belép a Silka ajtaján.

Foglaljon időpontot a személyre szabott kiszolgálásért.