EGYEDI LUXUSÖLTÖNY 150+ ÓRA KÉZIMUNKÁVAL

A Silka Bespoke öltönyt kizárólag az Ön személye inspirálja, amikor itáliai szabómesterünk legalább 4 millió kézi öltéssel egyedi és megismételhetetlen öltözéket alkot.

A BESPOKE ÖRÖKRE MEGVÁLTOZTATJA A FÉRFI ÉS AZ ÖLTÖNY KAPCSOLATÁT

Minden egyes Silka Bespoke öltöny egy gyönyörű közös fejlődési folyamat eredménye, amelyben egyszerre vesz részt Ön, a tradicionális bespoke kézműves technikát alkalmazó itáliai szabómesterünk, valamint a kelmék, bélések, gombok, szabásminták sokasága. A bespoke készítése kiemelt figyelmet, valamint időt igényel Öntől is, hiszen olyan egyedi öltöny születik, amit a testalkatán túl pontosan az Ön életstílusára, szokásaira és maximális kényelmére szabunk.

A Silka Bespoke folyamat életre szóló élmény. Akárcsak maga a bespoke öltöny.

01

MINDEN RÉSZLETRE KITERJEDŐ ALAPOSSÁG MÁR AZ ELSŐ TALÁLKOZÁSKOR

Az első alkalommal megismerjük egyéni preferenciáját, öltözködési szokásait, legalább 50 helyen veszünk méretet testéről, valamint mozgástartományáról, majd színtanácsadásadással kiválasztjuk az arcszínével legjobban harmonizáló színeket. A célunk ugyanis egy olyan egyedi öltönyt alkotni, ami mind megjelenésében, mind viselésben összehasonlíthatatlan élményben részesíti Önt, méghozzá egy életen át.

TRADICIONÁLIS KÉZIMUNKA MÉRNÖKI PONTOSSÁGGAL

02

Itáliai szabómesterünk mérnöki precizitással és szigorúan kézi munkával – körzőt, vonalzót és szögmérőt nem kímélve – tervezi meg az Ön testalkatára leginkább illő, egyedi öltönyt. A világ legfinomabb kelméi, bélései és gombjai között válogat, és több alkalommal is felpróbáltatja Önnel a készülő luxusöltönyt a tökéletes végeredmény érdekében.

A SILKA BESPOKE ÉLMÉNYRE ÉVTIZEDEKEN ÁT SZÁMÍTHAT

03

Az elkészült Silka Bespoke öltönyt felvenni olyan érzés, akár egy luxusautóba beszállni: minden millimétere tökéletesen az Ön kényelmét szolgálja, miközben a legelőnyösebben mutat testalkatán, harmonikussá téve teljes megjelenését.Élete öltönye ráadásul akár egy életen át elkíséri Önt, köszönhetően a rendkívül magas minőségű anyagoknak, a hibátlan kidolgozásnak, valamint a Silka örök élmény-garanciának.

VIP Bespoke kiszolgálás

VIP

Akár cég, akár magánszemély vásárló esetén vállaljuk, hogy saját otthonában vagy irodájában szolgáljuk ki, melyhez természetesen minden szükséges anyagot, mintát, eszközt és szakembert házhoz viszünk.

Az egyediség a luxus új fokmérője.

A Silka örök élmény-garanciája

Minőség-
garancia

Tisztítás
karbantartás

Hozom-viszem
szolgáltatás

Méretváltoztatás-
utánigazítás

Expressz
ruhakészítés

Kapszulagardrób
kialakítása

SILKA MADE TO MEASURE

Egy ruhadarab születése: kevesebb mint egy hónap alatt

Visszahívás igénylése

Személy

Minden sikeres ember egyszer túlnő a divaton, és belép a Silka ajtaján.

Foglaljon időpontot a személyre szabott kiszolgálásért.