A NONVERBÁLIS BENYOMÁS ÜZLETI ÉRTÉK

Pozíciót sugárzó megjelenés és tudatos benyomás-keltés a textilek és részletek nyelvén

NINCS WIN-WIN ZEN NÉLKÜL

A sikeres üzlet feltétele a felkészültségből és magabiztosságból eredő nyugalom.

A testbeszédhez hasonlóan a megjelenés is rengeteget elárul egy ember személyiségéről, értékrendjéről és összeszedettségéről – kihagyhatatlan szempont emiatt az öltözék, ami a másodperc tizedrésze alatt pozicionálni képes a viselőjét kollégái,üzlettársai vagy éppen üzleti vetélytársai szemében.

Egy testreszabott Silka öltöny, kosztüm vagy ruha igenis “teszi az embert” – méghozzá kiegyensúlyozottá, fókuszálttá… és valódi győztessé.

A Silka-élmény minden egyes lépése és öltése
egy magasabb életminőségre emel

01

ELŐSZÖR MEGISMERJÜK ÖNT ÉS EGYÜTT MEGALKOTJUK EGYEDI STÍLUSÁT

Az első alkalommal figyelembe vesszük egyéni preferenciáját, öltözködési szokásait, mozgását, alkatát, színtanácsadásadással kiválasztjuk az arcszínével legjobban harmonizáló színeket. A célunk olyan öltözéket alkotni, ami mind stílusban, mind viselési élményben magasabb szintre emeli megjelenését.

NINCS KÉT EGYFORMA TESTALKAT, DE MINDENKIN JÓL MUTAT, AMIT RÁSZABUNK

02

A szabás, ruhaigazazítás évszázados fortélyait, optikai és egyéb couture trükkök garmadáját vetjük be, hogy testalkatán a legelőnyősebben mutasson a Silka öltöny, kosztöm vagy ruha. És ha később esetleg igazításra van szükség, bármikor rendelkezésére állunk.

AZ ELKÉSZÜLT ÖLTÖZÉKKEL ÚJ FEJEZET KEZDŐDIK KARRIERJÉBEN

03
Harmadik alkalommal már az elkészült öltönnyel, ruhával vagy kosztümmel várjuk, ami nem véletlenül kelti azt az érzést, mintha tökéletesen Önre szabtuk volna. Ekkor Ön is megismerkedhet a legmegnyerőbb, legkifinomultabb énjével, amely magabiztos eleganciával viseli új Silka öltözékét.

HA GYORS MEGOLDÁS KELL, AKKOR IS TÖKÉLETES MEGOLDÁST KÍNÁLUNK

AZONNAL
Bármi is legyen az oka, amikor mindössze pár óra alatt új öltönyre van szüksége, szalonunkba betérve azonnal válogathat a készleten lévő Silka Limited kollekció elegáns és kifinomult öltözékeiből, amit felkészült szakembereink akár 1-2 óra alatt az alkatára igazítanak.
VÁLLALATOKNAK

A SILKA-ÉLMÉNYT A TELJES MENEDZSMENT ÁTÉLHETI

Minél nagyobb egy vállalat, annál jobban kell figyelnie a benyomásra, melyet vezető beosztású kollégái megjelenésével ébreszt stratégiai partnereiben, saját munkavállalóiban vagy éppen a közvéleményben. A Silka évek óta sikeresen öltözteti több hazai nagyvállalat top menedzsmentjét, és nyújt teljes körű ápolást, karbantartást az akár napi használatban lévő üzleti öltözékekre.
VIP

VIP Business kiszolgálás

Akár cég, akár magánszemély vásárló esetén vállaljuk, hogy saját otthonában vagy irodájában szolgáljuk ki, melyhez természetesen minden szükséges anyagot, mintát, eszközt és szakembert házhoz viszünk.

AZ ODAFIGYELÉS MÉRHETŐ EREDMÉNYEKHEZ VEZET

A Silka örök élmény-garanciája

Minőség-
garancia

Tisztítás
karbantartás

Hozom-viszem
szolgáltatás

Méretváltoztatás-
utánigazítás

Expressz
ruhakészítés

Kapszulagardrób
kialakítása

SILKA BESPOKE

Silka Bespoke 150+ órányi aprólékos figyelemből születő egyedi luxusöltöny

SILKA MADE TO MEASURE

Egy ruhadarab születése: kevesebb mint egy hónap alatt

Visszahívás igénylése

Személy

Minden sikeres ember egyszer túlnő a divaton, és belép a Silka ajtaján.

Foglaljon időpontot a személyre szabott kiszolgálásért.