egyedj menyasszonyi ruha

Egyedi esküvői ruha? Verhetetlen a Silka örök élmény garanciája!

Tökéletes esküvői ruhából egyetlen létezik, azt megtalálni azonban nehéz feladat. Éppen ezért éri meg a sablonok és kölcsönzött modellek helyett egy egyedi esküvői ruha megterveztetésében és megvásárlásában gondolkozni, ezzel érhető el ugyanis a legprecízebben a menyasszony által megálmodott dressz. Hogy a folyamatba semmilyen porszem ne kerüljön, azt a Silka örök élmény garanciája biztosítja.

Miért jó választás az egyedi esküvői ruha?

Van olyan menyasszony, aki egészen kislánykora óta pontosan tudja, mit szeretne viselni az esküvőjén, ám egész egyszerűen nem találja meg egyik brand kínálatában sem az általa megálmodott ruhát. Olyan ara is akad, akire nem stimmel a konfekcióméret, amelyet lehet ugyan igazgatni, bevenni, kiengedni, ám soha nem áll majd tökéletesen az alakján. Mindkét esetben az történne, hogy a menyasszony olyan ruhát viselne az esküvőjén, ami nem tökéletes, amiben nem érzi magabiztosnak magát. Egyszerűen nem önazonos.

Persze az esküvő esetében nem a ruha a legfontosabb, hanem az, hogy kinek mondja ki egy menyasszony a boldogító igent, ettől függetlenül nem szabad elengedni a lehetőséget, hogy ez a nap tényleg álomszerűen alakuljon. Ehhez pedig kell a tökéletes esküvői ruha. Hogy ez milyen? Egyedi! Pontosan olyan, amilyet a menyasszony kitalált, amit aztán szakemberekkel egyeztetett, végigkísérte az alkotási folyamatot, ha kellett, közben apró módosításokat javasolt, majd örömmel vette fel azt a nagy napon. Pont ilyen esküvői ruhákat készít a Silka.

varratott esküvői ruha

A cég egyedi esküvői ruha gyártására, megvalósítására specializálódott. Stílustanácsadással kezdenek, pontosan felmérik az igényeket, egyeztetnek az esküvő, a ceremónia stílusáról. Kiválasztják az anyagot, a színeket, természetesen mindent az arával közösen, majd indulhat a tervezés, a szabás, a varrás, a végén pedig az igazítás és az esetleges korrekció. Mindez az otthon kényelmében is megtörténhet, ezt biztosítja a cég VIP szolgáltatása.

Mit tud a Silka örök élmény garanciája?

A cég minden legyártott ruha mellé biztosítja az örök élmény garanciáját, amelynek az a célja, hogy megnyugtasson minden jövendőbeli feleséget, így azoknak nem kell a ruha miatt idegeskedniük a nagy napon. Ebbe beletartozik a minőséggarancia, amely biztosítja, hogy csakis a legjobb anyagok felhasználásával, a legmodernebb technológiák használatával készülhet el a tökéletes esküvői ruha. A minőségre így biztosan nem lehet panasz, a ruhát ugyanis a Silka szakemberei is minden részletében ellenőrzik az átadás előtt.

Az örök élmény garanciába beletartozik a tisztítás és a karbantartás is, bár az az optimális, amikor ezekre nincs szükség egy esküvőn. Ha mégis, a gyártó segít, hogy minden felmerülő problémát a lehető leggyorsabban és legjobban elhárítsanak a szervezők. Csökkent a hibalehetőségek számán a hozom-viszem szolgáltatás, hisz ezzel biztos, hogy a ruha tökéletes állapotban jut el a helyszínre. A méretváltoztatás és az utánaigazítás is jól jöhet, ha egy-két mérettel kisebb, esetleg nagyobb lesz az ara a nagy napig, de az extrák között megtalálni az expressz ruhakészítést és a kapszulagardrób kialakításának lehetőségét is. Az egyedi esküvői ruha tehát nem „csak” egy különleges dressz, amilyenben korábban soha és senki nem ment férjhez, hanem egy prémiumszolgáltatás is, ami segít a tökéletes esküvő lebonyolításához.

Visszahívás igénylése

Személy

Minden sikeres ember egyszer túlnő a divaton, és belép a Silka ajtaján.

Foglaljon időpontot a személyre szabott kiszolgálásért.