NAGY NAPBÓL CSAK EGY VAN

Miképp az esküvői ruhájából is, amely különlegességével pont olyanná varázsolja az életre szóló eseményt, ahogyan Ön megálmodta.

TÖKÉLETES LESZ, KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

Izgalmak nélkül nem lehet esküvőt szervezni – ezt mi is jól tudjuk. Éppen ezért a ruhák terén szeretnénk levenni minden terhet az ifjú pár és szeretteik válláról azzal, hogy minden fontos résztvevőnek megalkotjuk az esküvő hangulatához és a saját stílusához leginkább illő öltözéket.

A Silka-élmény több mint testreszabott textil: kifinomult, személyre szabott odafigyelés

MENYASSZONY

A nő, akibe a vőlegény még jobban beleszeret

Sablonok, trendek kötelező követése helyett olyan ruhakölteményt alkotunk az ifjú arával közösen, amely tökéletesen összhangban van személyiségével és kiemeli egyedi szépségét.

VŐLEGÉNY

A férfi, akire a menyasszony örömmel bízza rá magát

A sármot lehet fokozni, erre kiforrott módszereink vannak, amikor különleges textilek kiválasztásával, speciális szabással és a legelőnyősebb színek összehangolásával a férfiból megalkotjuk a világ legvonzóbb férfiját.

ÖRÖMSZÜLŐK

A családtagok, akik megjelenésükkel tökéletesen illenek az ifjú párhoz

A Silka csapata az esküvő egészének harmóniáját szem előtt tartja, így az esemény stílusa, valamint az egyéni preferenciák figyelembe vételével alkotjuk meg az örömszülők ünnepi öltözékét is, amelyben nem csupán csodásan mutatnak, hanem a táncolás élményéről sem kell lemondaniuk.

KOSZORÚSLÁNYOK

A barátnők, akik hibátlan hölgykoszorút alkotnak

Amihez pedig az kell, hogy egyenként is gyönyörűen mutassanak egyforma vagy hasonló stílusú koszorúslány-ruhájukban. Egyedi tervezéssel és testreszabással, igazítással érjük el, hogy tündökölve élhessék át ők is a menyasszony nagy napját.

A Silka-élmény felejthetetlenné teszi az “Igen”-hez vezető utat

01

ELSŐKÉNT MEGISMERJÜK AZ ESKÜVŐI ELKÉPZELÉSÉT ÉS AZ ÖN EGYEDI STÍLUSÁT

Már az első közös egyeztetésnél minden részletre odafigyelünk, hogy olyan ruhát kreáljunk, amely nemcsak kifejezi Önt, de csodálatos érzést nyújt a viselése is a Nagy Napon.

02

Valósággá szőjük álmát: Tervezünk, szabunk, varrunk, igazítunk

A próbák során a legnagyobb odafigyeléssel gondoskodunk róla, hogy tökéletesen a testalkatára szabjuk az ünnepi öltözéket. Ha közvetlenül az esküvő előtt újabb igazításra lenne szükség, azt is díjmentesen vállaljuk.

03

a nagy napon izgalommal átszőtt, lelkes szívdobogás bújik a kész ruhákba

A Silka-élmény csúcspontja maga az esküvő, ahol az élet legszebb érzését ünnepli minden jelenlévő. A fotókon megörökített pillanatok és a személyes bókok sokasága kiváló visszajelzést adnak, hogy a Silka ruhák méltó módon tették teljessé ezt a különleges napot.

VIP

VIP Wedding kiszolgálás

Igény esetén a Silka vállalja, hogy a házasulandókat és rokonságukat saját otthonukban szolgáljuk ki, melyhez természetesen minden szükséges anyagot, mintát, eszközt és szakembert házhoz viszünk.

Életre szóló fogadalmak életre szóló ruhákban születnek.

A Silka örök élmény-garanciája

Minőség-
garancia

Tisztítás
karbantartás

Hozom-viszem
szolgáltatás

Méretváltoztatás-
utánigazítás

Expressz
ruhakészítés

Kapszulagardrób
kialakítása

Visszahívás igénylése

Személy

Minden sikeres ember egyszer túlnő a divaton, és belép a Silka ajtaján.

Foglaljon időpontot a személyre szabott kiszolgálásért.