esküvői divat 2020

Esküvői divat 2020, avagy ebben pompáznak idén a menyasszonyok

Az évek során rengeteget változott a menyasszonyi ruhák stílusa, amely lépést tart a divatvilággal és az aktuális trendekkel. Az 1950-es években még a hölgyek derekánál szűk ruha volt jellemző és onnan szélesedett lefelé, a ’90-es években már a bő szoknya és válltömés vált közkedveltté.

2020-ban az esküvői divat azonban sokkal nagyobb hangsúlyt kap, mint régen. A menyasszonyi ruhákon túlmenően már a díszítésen és a ceremónián is látható a változás.

Igen kedveltté vált, hogy több ruhát is felavatnak eme szent napon. Egy a lagzira egy pedig az esküvőre. Meghan hercegné is hasonló módon járt el, ő azonban teljes mértékben megreformálta az adott divat trendet.

A visszatekintés után térjünk hát rá arra, hogy pontosan mi is várható, ha készülünk már a nagy napra és ruha választásra adjuk a fejünket.

divat a 2020 esküvőkre

Esküvői divat 2020 – fenséges elegancia

Rengeteg meglepetést tartogat az esküvői divat 2020-ban. Már-már álomszerű a stílus, amit az idei évre megálmodtak. Több nagyobb divatház is kijött hasonló kollekcióval az idei esküvői divatot tekintve. A fenséges elegancia kerül terítékre, amelyekben előfordulhatnak királynői stílusjegyek, rusztikus csipkemotívumok. Ezen formák lágy harmonizációja lelhető fel, mint ha festményben szerepelnének a szépséges menyasszonyok.

A tavalyi évben koronák és palástok voltak jellemzőek, azonban az esküvői divat 2020-ban kicsit megváltozott és előkerül a francia tüll, makramé csipke és pasztellszínek. Nem a rikító, feltűnő darabokon van a hangsúly, hanem a kellemes, könnyed formákon. Mint, ha tündérmesébe csöppentünk volna.

esküvői dresszek 2020

A romantika tehát felváltja a tavalyi formákat és káprázatos virágmotívumok és díszek várhatóak. A vállakat és a karcsú derekat hangsúlyozzák a ruhák, amelyek pehelykönnyű anyagokból készülnek. Leheletnyi modernség is bele lett csempészve az aszimmetrikus vágásokkal és lágy redőkkel. Minden év végén kiértékelik, hogy mi volt a jellemző az adott évre és mi várható a következőben. 2019-ben ugyan voltak találgatások, hogy a 2020-as esküvői divat még feltűnőbb fazonokkal érkezik és a habos-babos formák is visszatérnek, de nem vált valósággá, ahogyan a cikkből is kiderült.

Fontos kiemelni, hogy a Silka szalonban nem csak a kifejezetten egyedi menyasszonyi ruhával tudunk segíteni, hanem az örömszülők viseletében is.

Visszahívás igénylése

Személy

Minden sikeres ember egyszer túlnő a divaton, és belép a Silka ajtaján.

Foglaljon időpontot a személyre szabott kiszolgálásért.