gyere hozzám feleségül

Gyere hozzám feleségül…

Kislánykorunk óta készülünk rá, hogy hogyan fogjuk fogadni ezt a mondatot. Az eljegyzést követő izgatott tervezgetés időszakában a menyasszony első dolga, hogy részletesen kidolgozza a leghatásosabb, legragyogóbb megjelenését. Menyasszonyi ruha, frizuraköltemény, csokor, fátyol, ékszerek. Érthető ez, hiszen nem ritka, hogy a sportolónők is teljes sminkben futnak például az olimpia döntőjében, hiszen az számukra egy kivételes alkalom. Mi nők így működünk: életünk egyik legfontosabb napján, amikor mindenki ránk figyel, tökéletes külsőre vágyunk.

esküvői ruha terv

Az esküvői ruháknak-hasonlóan a hétköznapi öltözködéshez – megvannak a saját irányzatai és aktuális trendjei. A nagy divatházak 2016-ot a púderszín (nude) és a sell?fazon évének kiáltották ki, és ennek a jegyében tervezik mesés esküvői kollekcióikat rengeteg tüllel, csipkével és merész hátkivágásokkal.

Sokszor elmondtam már, de most ismét szeretném hangsúlyozni: az aktuális divatirányzatokból inspirálódni érdemes, nem kell feltétlenül alárendelni ruhaválasztásunkat az újdonságoknak. Minden menyasszony csodás, hiszen a boldogság adta sugárzó szépséget semmi sem múlhatja fölül, ám, ha a ragyogás mellett stílusosak is szeretnénk lenni, legyünk nagyon gondosak a színválasztásnál. A hajszín, a szemszín, a bőr árnyalata határozza meg, hogy a hűvös, vagy a meleg színek emelik-e ki a szépségünket. Mindenképp vegyük figyelembe a saját színcsoportunkat, még akkor is, ha szerelembe esnénk egy ruhával egy magazinfotó vagy egy blog alapján. Az idei esküvői divat csodás fáradt pasztelljei között szerencsére bőven válogathatunk minden tónusból.

sellő fazon esküvői dressz

Ugyanez a helyzet a sellőfazonnal is. Kétség kívül nagyon nőies sziluettet varázsol ez az alakot követő szabás, ám azért, mert a fotómodelleken jól mutat, nem biztos, hogy a mi adottságaink is ebben érvényesülnek leginkább. Akár eleganciát, akár ártatlanságot, akár bájt, fiatalos nőiességet szeretnénk sugallni a ruhaválasztással, a színcsoport mellett a testalkat és a magasság fogja meghatározni, hogy melyik a számunkra tökéletes menyasszonyi ruha. Egy alacsony, formás hölgy más modellben tudja a legjobb formáját hozni, mint egy magas, nyúlánk menyasszony.

ruha esküvőre

A Silkában nem csak a hétköznapok stílusos öltözködésében szeretnénk kiszolgálni a legmagasabb igényeket, hanem az olyan különleges élethelyzetekben is, mint egy esküvő. Még azok is, akik egyébként nem tekintik az öltözködést fontos önkifejezésnek, az esküvői ruhájukkal nem szeretnének hibázni, tökéletes hatásra törekszenek, bár ez a viselet egyetlen alkalomra szól. Üzletünkben stílustanácsadók, tervezők segítik a boldog menyasszonyt a ruha megálmodásában. Modellező szabászaink és varrónőink keze alatt pedig megvalósulhat a legmerészebb elképzelés is, hogy az ara valóban az esemény királynője lehessen. Nem csak a vőlegény szívének a királynője, hanem igazi stíluskirálynő is.

egyedi ruha menyasszonynak

Visszahívás igénylése

Személy

Minden sikeres ember egyszer túlnő a divaton, és belép a Silka ajtaján.

Foglaljon időpontot a személyre szabott kiszolgálásért.