egyedi esküvői ruha

Legyen a nagy nap tökéletes, avagy ezért jó választás az egyedi esküvői ruha


Ha az ember az igazival készül összeházasodni, az esküvő időpontja tényleg a nagy nap lesz, azaz egy olyan pillanat, amelyre örökre emlékszik majd. Ahhoz, hogy a tökéletes élmény még különlegesebb legyen, jelentősen hozzájárul az egyedi esküvői ruha. Miért jó választás ez a megoldás? Mutatjuk!

Az esküvő mindkét fél számára az öröm, a szerelem beteljesüléséről kell, hogy szóljon, de azért arra is fel kell készülni, hogy a tervezgetés, a megvalósítási folyamat nem mindig egyszerű. Ennek sarokpontja a menyasszony részére az esküvői ruha beszerzése, ahol csak egyféle megoldás lehetséges: a tökéletes! Ha az ara nem érzi komfortosan magát a menyasszonyi öltözékben, az az egész napra árnyékot vethet. Ezért éri meg elgondolkozni egy egyedi esküvői ruha megvásárlásán.

Hogyan zajlik a folyamat?

Nézzük a Silka által kínált szolgáltatás előnyeit! Az egyedi esküvői ruhák készítésével foglalkozó cég pontosan tudja, mire van szüksége egy menyasszonynak a nagy nap előtt – ez elsősorban a nyugalom. Azaz minden körülmények között olyan ruhát kell számára megalkotni, amely teljes mértékben megfelel az elképzeléseinek. Amely nem szorít, nem lötyög, épp ott és annyit mutat meg, amennyit az ara megálmodott. Hogy ezeket az igényeket kielégítsék, precíz és részletes szolgáltatást dolgoztak ki.

Amikor a szakember javasol

A folyamat egy megbeszéléssel, stílustanácsadással kezdődik. Aki egyedi esküvői ruháról álmodik, a legtöbb esetben pontosan tudja, mit szeretne viselni a nagy napon, ám nem árt ezeket az elképzeléseket szakmai szemmel is átnézni, egyeztetni. A Silka szakemberei mindig elmondják az őszinte véleményüket, nem félnek változtatást javasolni, ha valahol nem értenek egyet a menyasszony ötletével. A végső döntés természetesen a megrendelőé, ám ahhoz, hogy ezt felelősséggel tudja meghozni, minden segítséget, információt megkap.

varratott menyasszonyi ruha

Lépésről lépésre

Ahhoz, hogy a ruha pontosan illeszkedjen az esküvő hangulatához, kell az átgondolt tervezés, a legelőnyösebb színek összehangolása, majd a precíz szabás, varrás, illetve a folyamat legvégén az igazítás, ha szükséges, akkor méretváltoztatás, majd az átadás. Ez utóbbi a legnagyobb öröm a ruha elkészítőjének, valamint megrendelőjének is, ám nem szabad siettetni a folyamatot, alaposan körül kell járni a lehetőségeket. A Silka a kiszolgálást akár az otthon kényelmében is képes maradéktalanul megvalósítani a VIP csomagjának részeként. A cég minden ruhája mellé minőségi garanciát nyújt, amit azért tehetnek meg teljes nyugalommal, mert a legjobb minőségű anyagokkal, illetve technológiákkal dolgoznak.

Mi az egyediség előnye?

Egy egyedi esküvői ruha nem követi a trendeket, nem másol le semmit, hanem az önkifejezés eszköze, amely összhangban van az ara személyiségével. Ez megtörténhet a szín vagy az anyag megfelelő kiválasztásával, illetve a szabás kidolgozásával. A sablonok helyett különleges megoldásokban érdemes gondolkozni, így a menyasszony biztos lehet benne: ilyen ruhában korábban soha senki nem ment férjhez. Ez pedig olyan extra élmény, olyan különleges körítés, amely még emlékezetesebbé teszi az esküvő napját.

Visszahívás igénylése

Személy

Minden sikeres ember egyszer túlnő a divaton, és belép a Silka ajtaján.

Foglaljon időpontot a személyre szabott kiszolgálásért.