ALKATRA ALKOTOTT, KIFINOMULT STÍLUS

Ismerje meg a Silka Made To Measure-t. A tökéletes illeszkedés, a magabiztosságot sugárzó megjelenés és a kényelmes viselet egyedi harmóniáját.

MADE TO MEASURE - FOR YOUR PLEASURE

A Silka Made to Measure egyfelől prémium textilek, bélések, gombok, speciális kézi részletek végtelen kombinációjából megalkotott, precízen az Ön alkatára szabott öltöny.
Másfelől a tudatos, erőt sugárzó megjelenés biztos aduja,
amely méltó módon prezentálja és a legelőnyösebb tárgyalási pozícióba emeli viselőjét: Önt.

Két találkozás, egy hónap.

Ennyi kell hozzá, hogy új Silka MTM öltönyét viselhesse.

01

EGYETLEN ALKALOM ELÉG AZ IGAZIHOZ

Az első találkozáskor szín- és fazonkonzultáció során szövetet választunk a közel 5000 prémium kelme közül, és alapos méretvétel mellett együtt határozzuk meg a legelőnyösebb fazont, valamint az öltöny egyedi részleteit (zsebek, gombok, mandzsetta, bélés, díszöltések, stb).

02

EGY HÓNAP A MANUFAKTÚRÁBAN

A legapróbb részletekre kiterjedő terv alapján manufaktúránkban egy hónap alatt elkészül az Ön méretére szabott, egyedi öltönye.

03

MAGÁRA ÖLTHETI SILKA MTM ÖLTÖNYÉT

Második találkozásunkkor már a kész öltönyével várjuk! Szalonunkban felpróbáltatjuk Önnel, és szükség esetén az utolsó igazításokat is elvégezzük a tökéletes végeredményért, amely azonnali viselésre kész.

04

ÖN VISELI, MI GONDJÁT VISELJÜK

Új Made To Measure öltönyével a Silka különleges gondoskodását is élvezheti: a vásárlás után három hónapig díjmentesen tisztítjuk, javítjuk öltözékét. Ezt követően is lehetősége van élni prémium szolgáltatásunkkal, melynek díjáról munkatársainknál érdeklődhet.

VIP

VIP BUSINESS KISZOLGÁLÁS

Céges megrendelés esetén vállaljuk, hogy irodájában szolgáljuk ki, melyhez természetesen minden szükséges anyagot, mintát, eszközt és szakembert házhoz viszünk.

AZ ÖNKIFEJEZÉS LEGKIFINOMULTABB FORMÁJA A CSENDES LENYŰGÖZÉST KIVÁLTÓ, TESTRESZABOTT ÖLTÖNY

Visszahívás igénylése

Személy

Minden sikeres ember egyszer túlnő a divaton, és belép a Silka ajtaján.

Foglaljon időpontot a személyre szabott kiszolgálásért.