egyedi öltöny

Miért jobb az egyedi ruha, mint az előre gyártott?

Egy életre szóló emlék. Egy semmi máshoz nem hasonlítható alkalom. Egy egész életünket meghatározó esemény. Minden ember életében legalább egyszer, eljön a pillanat, melyet az említett kifejezések, vagy legalábbis, hozzájuk nagyon hasonló pozitív meghatározások jellemeznek. Ha egy jeles napot ünneplünk, valamennyien törekszünk arra, hogy megfelelően öltözzünk fel, szeretnénk kiválasztani a legszebb ruhát, a hozzá illő mesés cipőt, megcsináltatni a tökéletes frizurát és a hölgyek esetében az egyedülálló smink is fontos szerepet tölt be. Ezek a kombinációk tesznek minket egyedivé, melyek visszatükrözik stílusunkat, amik egy kicsit engednek belelátni abba, milyenek is vagyunk valójában.

egyedi női öltöny

Manapság ha besétálunk egy hétköznapi ruhaboltba, általában megtaláljuk több méretben ugyan azt a fazont. Képzelje el a következőt. Hetekig, akár hónapokig készül élete egyik legfontosabb rendezvényére. Alig várja, hogy elteljen az idő, majd amikor elérkezik a nap, úgy gondolja meg van minden ahhoz, hogy tökéletesen nézzen ki. Majd ezen a meghatározó eseményen, szembe találkozik azzal a ruhával, melyet Ön is visel. Pont akkor, pont ott. Természetesen van, akit ez nem zavar, de a legtöbb ember hangulatára ez sok esetben árnyékot vet. Ezen a példán keresztül világítunk rá, miért jobb az egyedi, mint egy előre gyártott, tömegcikk.

bespoke öltöny

Mi magunk is egyediek vagyunk, nincs belőlünk még egy ugyan olyan. Persze könnyebb sokszor lemásolni valamit, de garantáltan nagyobb sikere van annak, amit mi magunk alkotunk, ami belőlünk fakad. Nem beszélve arról, hogy ami egyedi, ami hozzánk tartozik, az fog makulátlanul passzolni minden téren személyiségünkhöz. Soha nem szabad attól félni, hogy mi történik akkor, ha valakinek nem tetszik az egyediségünk. Lehet valaki extravagánsabb is a megszokottnál, ez ne jelentsen akadályt, hiszen ha mindenki foglalkozna azzal, mit mondanak róla mások, csak beleszürkülnénk a társadalom elvárásaiba és nem teremtődne új divat, új stílus. Akkor csak egy szerepet játszanánk, egy előre gyártott eseménysorozatot, melyben a megfelelés kényszer átveszi az uralmat, ami valljuk be, nem fog minket előre vinni. Az egyediség nagymértékben járul hozzá ahhoz, hogy az emlék életre szóló legyen, az alkalom, semmi máshoz ne legyen hasonlítható és az esemény az egész életünket meghatározza.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és foglaljon időpontot, hogy legjobb tudásunk szerint szolgálhassuk ki új egyedi ruhájával.

Visszahívás igénylése

Személy

Minden sikeres ember egyszer túlnő a divaton, és belép a Silka ajtaján.

Foglaljon időpontot a személyre szabott kiszolgálásért.