MŰHELYTITKOK

Mint minden mesterműnél, a Silka kreációk születését is különleges odafigyelés övezi. Így válik teljessé a minden érzékre ható Silka-élmény.

HITVALLÁSUNK

FIGYELEM

ODAADÁSSAL ÉS ŐSZINTE FIGYELEMMEL

Egynyári slágerek helyett az életre szóló szimfóniákban hiszünk. Ez vezérli a Silka csapatát az alkotási folyamat minden mozzanatában, amikor végtelen figyelem és odaadás közepette megkomponáljuk új öltönyét vagy alkalmi ruháját, mellyel egy magasabb szintre emeljük teljes megjelenését.

EGYEDISÉG

SZTENDERDÜNK AZ EGYEDISÉG

Sablonok helyett emberekben gondolkodunk, mely teljes, osztatlan figyelmet igényel részünkről minden egyes vásárlónk irányában. Trendek erőltetése helyett mindig a személyiségéhez, adottságaihoz leginkább illő, egyedi stílust alakítjuk ki.

MINŐSÉG

MINŐSÉG, AMI EGÉSZ ÉLETRE SZÓL

Csakis olyan kelméket, öltéseket és technikákat használunk, amelyeknek köszönhetően minden egyes Silka kreációval örökös taggal bővül az Ön gardróbja.

MEGOLDJUK

MEGOLDJUK

Szeretjük a kihívásokat, így készült már nálunk teljesen egyedi szmoking is mindössze pár nap alatt egy világsztárnak, ám más élethelyzet esetén is igyekszünk maximális rugalmassággal állni vásárlóink kéréseihez, hogy a hirtelen adódó lehetőségeikből is a legjobbat hozhassák ki.

Silkát vásárolni, birtokolni, viselni egyformán bizsergető élmény. Csakúgy, mint létrehozni.

HITVALLÁSUNK

MEGOLDJUK

MAXIMÁLISAN EGYEDI

A Silka-öltözékek egyedisége jóval több testreszabott design-nál: a konzultációk során kialakított egyéni stílus feltétele, hogy ugyanaz a forma és textil ne “jöjjön szembe” valaki máson, így különleges minőségű párizsi és spanyol couture anyagainkból csak limitált mennyiségeket használunk.
Az első konzultációnk során legalább 50 helyen veszünk méretet Önről, és precízen megtervezzük a mozgástartományokat is, hogy szükség esetén az adott öltözék teljes szabadságot adjon még olyan speciális alkalmakkor is, mint egy zenekari fellépés.

ÖRÖK ÉLMÉNY-GARANCIÁVAL

GARANCIÁVAL

Hisszük, hogy egy-egy Silka-kreáció birtoklása örök élményt jelent, ezért a ruhák utógondozásának kihívását teljes mértékben átvállaljuk vásárlóinktól: viselés után tisztítjuk, javítjuk, valamint az újabb viselések előtt -szükség esetén- méretre igazítjuk az öltözéket, hogy Ön mindig tökéletes állapotban viselhesse azt. A garancia részleteiről kérjük, érdeklődjön üzletünkben.

“A Silkával nem divatot teremtünk, hanem az öltözködés új luxuskategóriáját.”

MEGÁLMODÓINK

ÁLMODÓ

KANIZSAI SILKA ÁGNES

Merni, tenni és inspirálni – ez Ági jelmondata, aki legnagyobb álmát, a Silkát több évtizedes, más területeken elért üzleti sikerei után hívta életre. Kifogástalan stílusérzékét átfogó pszichológiai ismeretekkel bővítve alkotta meg a Silka egyedülálló koncepcióját, amely az egyedi ruhakészítés tradicionális élményét egy minden eddiginél magasabb szintre emeli mind a készülő ruhaköltemények, mind a vásárlói impresszió tekintetében. A kihívások éltetik, így legújabban egyedi luxuscipők tervezésében mélyül el a Silka-élmény még teljesebbé tételéért.

KANIZSAI TIBOR

STRATÉGIA

A Silka brand nem létezne a mögötte álló, jól szervezett csapat és átgondolt, hosszútávra kalibrált üzleti célok nélkül, melyeknek felelőse Tibor, Ágnes kisebbik fia. Tibor a luxusmárka-menedzsment nemzetközi eszköztárát innovatív IT és szervezetfejlesztési módszerekkel ötvözi, hogy ne csak a vásárlók érezzék otthon magukat a Silka világában, hanem minden munkatárs megtalálja a lehetőséget a szakmai fejlődésre és a kiteljesedésre egy újító szellemű és inspiráló környezetben.

A Silka örök élmény-garanciája

Minőség-
garancia

Tisztítás
karbantartás

Hozom-viszem
szolgáltatás

Méretváltoztatás-
utánigazítás

Expressz
ruhakészítés

Kapszulagardrób
kialakítása

Visszahívás igénylése

Személy

Minden sikeres ember egyszer túlnő a divaton, és belép a Silka ajtaján.

Foglaljon időpontot a személyre szabott kiszolgálásért.