öröm anya ruha készítése 2021

Örömanya ruha 2021

Egy esküvőn a menyasszony és a vőlegény mellett, nagyon fontos szerepet kapnak az örömanyák. Egy nagy jelentőséggel bíró pillanat ez az Ő életükben is, amikor látják, hogy a gyermek, akit neveltek, óvtak és féltettek, mostantól a saját útját kezdi el járni. Az örömanyák szinte mindenhol ott vannak, támaszt nyújtva a gyermeküknek a nagy napon, a vendégsereg gratulációit ugyanúgy fogadják, mint az ifjú pár.

Az esküvőn készült fotók nagy részén Ők is jelen vannak, hiszen a főszerep a házasulandóké, de mint édesanyák, a főasztalnál is mellettük kapnak helyet. Ez így szokás. Ezért is olyan fontos, hogy a rendezvény elejétől a végéig lendületesek, frissek és szépek legyenek, amihez hozzájárul a megfelelő örömanya ruha viselete is.

örömanya ruha

Nincs meghatározva az, hogy miben kell megjelenniük az édesanyáknak, csakis abban az esetben, ha ezt a menyasszony külön kéri. Törekedjünk arra, hogy az esküvő stílusával harmonizáljon a ruha. Legyen csinos, méretben és minőségben is tökéletes, de mégis simuljon bele az összképbe. Vegyük figyelembe, hol kerül megrendezésre az esküvő, és kerüljük az olyan darabokat, melyek akadályozzák a szabad és könnyed mozgást.

Gondolunk itt arra, hogy nem minden esetben optimális egy hosszú, földig érő viselet, mivel a környezet ezt nem mindig teszi lehetővé. Ezzel ellentétben a mini sem a legjobb döntés, ennél azért diszkrétebbnek kell lennie. A felső részt illetően sem azt kell keresni, ami a legfeltűnőbb, hiszen ez nem az a pillanat, amikor mindent meg kell mutatni magunkból. Mindenképp legyen egy kis ujj része, ami alkattól függően lehet egy kicsit rövidebb, de akinek vastagabb a karja, célszerű a könyékig érő fazont felvenni. Mint örömanya, kerülje a fehér ruhát. Ez a szín, minden esetben csak a menyasszonyt illeti, vendégként sem engedheti meg magának senki. Az illem ezt diktálja.

A fekete is kerülendő, hiszen szerencsére nem gyászolni, hanem ünnepelni megyünk. Maradjunk a pasztellszíneknél, de sok nőnek jól áll a királykék vagy egy türkiz ruha. A csipkével ellátott darabok is elragadóak, különlegessé teszik a viselőjüket, így minden további nélkül dönthet mellettük is.

örömanya ruha 2021

A fenti szabályok betartását szem előtt tartva tanácsos kiválasztani az álomszép és ízléses örömanya ruhát. Ez fog hozzájárul ahhoz, hogy jól érezze magát az édesanya is nagy napon, valamint gyermekét is büszkeség töltse el, hogy ott vannak, hogy meseszépek és együtt tudnak ünnepelni életük egyik legfontosabb eseményén.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és szőjük valósággá a megálmodott örömanya ruhát!

Visszahívás igénylése

Személy

Minden sikeres ember egyszer túlnő a divaton, és belép a Silka ajtaján.

Foglaljon időpontot a személyre szabott kiszolgálásért.