ruha örömanyának

Örömanyának lenni…

Egy emeberöltő során négy-öt alkalommal valódi csoda történik. Ezek a kivételes alkalmak, amikor olyan érzelmi mélységet és teljességet tapasztalhatunk, ami egész életünkön át elkísér. Ilyen az esküvőnk, ezután a gyermekeink születése. Mikor felnőtt gyermekeik házasodnak, azt az örömanyák valódi beteljesülésként élik meg, mi nagymamák pedig jól tudjuk, hogy az unoka születésekor érzett boldogság nem fogható semmihez. Szívből vágyom rá, hogy az unokám esküvőjén is jelen lehessek, és a dédunokámat is a karomban tarthassam majd.

örömanya ruha terv
Az előzetes tervek

Előzőleg a menyasszonyokkal foglalkoztam, most az örömanyák viseletéről írok, hiszen az esküvő az egyik legszebb családi esemény. Könnyő dolgom van, mivel csodás személyes élményeim vannak arról, hogy mit jelent örömanyának lenni. Amikor a nagyobbik fiam nősült, a menyemnek különleges kérése volt: fekete-fehérben szeretne férjhez menni, sőt, az esküvő színeinek is fekete-fehér-ezüst összeállítást képzelt el. Nászasszonyommal örömmel társultunk ehhez az elgondoláshoz, egyet értve abban, hogy az esküvő a fiatalok nagy napja, közös életük meghatározó állomása. Itt mi fontos szereplők, de nem főszereplők vagyunk, szeretnénk az egységet, összetartozást úgy kifejezni, hogy mindenben alárendeljük magunkat az ifjú pár elképzeléseinek. Így alakult, hogy mindkét örömanya fekete-fehér öltözéket viselt.

ruha örömanyának
És ami lett belőle…

Az örök klasszikus fekete-fehérben is fontos szempont, hogy melyik színcsoportba tartozunk. Nászasszonyom törtfehéret viselt, az én ruhámon a fehér igazi hófehér volt, hiszen jómagam a tél-színvilágába tartozom. A menyasszony ruháját gazdagon díszíti csipkéből néhány részlet az örömanya-ruhákon is megjelent, így teremtve egy szépen komponált harmóniát az ünnepi asztalnál és az esküvői fotókon is. Mai napig jó érzés nézegetni ezeket a képeket. Minden örömanyának azt tudom tanácsolni, hogy szorítsa háttérbe az akaratát, ne akarja előtérbe helyezni saját ötleteit, és higgye el, hogy magáénak fogja érezni a boldogságot, amit a fiatalok élnek át, hiszen az esküvőjük éppen az elképzeléseik szerint valósult meg.

örömanya

Amikor örömanya ruhát választunk, első dolgunk a fiatal pár kifaggatása legyen! Biztosan van elképzelésük az esküvő stílusáról, színvilágáról. Bármit is terveznek, bármilyen színt találtak ki, meg fogjuk találni az adott szín hozzánk illő árnyalatát, tudunk választani az adott stílusban nekünk való fazont. 2016-ban az esküvői divatot a csipke, a pasztell színek, és a komplék uralták. Ez nagyon nőies és elegáns trend, megkönnyíti a dolgunkat alkalmi ruhánk kiválasztásnál. A komplé alatti öltözék szabását mindig a saját testalkatunk határozza meg, így biztosan stílusosak lehetünk. Később az unokáinkat ölünkbe véve pedig meg tudjuk majd mutatni nekik, hogy a nagymami milyen fiatalos volt.

Ha az esemény harmóniájába simuló, stílusos, hozzánk illő ruhát választunk, a képeket 20-30 év múlva kezünkbe véve is megérint majd, hogy milyen felemelő volt részt venni ebben. Éppen azt fogjuk érezni, amit egy esküvő jelent a családban: egységet, összetartozást.

Visszahívás igénylése

Személy

Minden sikeres ember egyszer túlnő a divaton, és belép a Silka ajtaján.

Foglaljon időpontot a személyre szabott kiszolgálásért.