Silka Spring/Summer online bemutató

nap
óra
perc
másodperc

Exkluzív divatbemutató magával ragadó
show-elemekkel

A Silka legújabb tavaszi/nyári kollekciója bemutatására egy olyan lenyűgöző divat show-t álmodtunk meg, amely elmossa az online közvetítés korlátait. Szó szerint megvalósítjuk az ÉLŐ-t, ezért vibrálóan sok élettel töltjük meg a teret, legyen szó hatalmas, dzsungelt idéző növényekről, valódi állatszereplőkről, fényekről, hangokról, zenéről, színes, inspiráló beszélgetésekről… Igazi paradicsomi parádéhangulatot varázsolunk a Silka életteli új kollekciója köré, hogy felszabadult energiával töltsük fel a nagyrészt még előttünk álló 2021-es évet. Legyen Ön is részese mindennek!

Program

Élő közvetítés ezen a weboldalon és a Silka Facebook oldalán 2021. április 03-án.

18:30

Köszöntjük a Paradicsomban!

18:40

SS2021 kollekció bemutató

19:00

Beszélgetés Kanizsai Silka Ágnessel

19:10

SS2021 kollekció bemutató

19:30

Meglepetés Paradise Show

19:35

Búcsú a Paradicsomból

Az élet az új
Silka kollekcióval bontogatja szárnyait

Adja át magát a Silkával az ébredező tavasznak, felszabadultabban, mint valaha: a pandémia mindannyiunk lelkére egy évnyi béklyót aggatott, ami alól ideje fellélegezni és újra örülni az élet minden friss rezdülésének! Színek, formák, stílusok és hatások lenyűgöző elegye tolmácsolja mindezt a Silka új, minden eddiginél élettelibb tavasz-nyári kollekciójában, amelynek exkluzív online bemutatójára invitáljuk Önt! Élvezze a közvetítést otthona kényelméből ezen a weboldalon, vagy a Silka Facebook csatornáján 2021. április 3-án 18:30-tól.

Regisztráció

Akár a kifutó melletti első sorban, élvezze otthona kényelméből a lélegzetelállító Silka divat show online közvetítését weboldalunkon vagy Facebook oldalunkon. Regisztráljon, hogy ne maradjon le az időpontról, és cserébe értékes nyereményekkel lehet gazdagabb!

Foglald le a helyed most!


1)

Kérjük, adja meg adatait, hogy
meghívóban értesíthessük a Silka 2021 S/S online live divatbemutatóról, és egyúttal részt vehessen a show alatt megrendezésre kerülő exkluzív nyereménysorsoláson.

2)

Figyelje e-mail fiókját, hogy bepillanthasson a készülő nagyszabású divatbemutató kulisszái mögé, és elsők közt értesülhessen izgalmas, szemet gyönyörködtető Silka tartalmakról.

#aliveincolors

Űzzük el együtt a pandémia-borút színes, önkifejező ruhákkal, amelyekben végre Ön is jól érzi magát. Mutassa meg instán életvidám öltözékét (bármilyen márkától), és használja hozzá az #aliveincolors hashtag-et. A résztvevők között a divat show napján kisorsolunk egy kényelmesen elegáns és különleges Silka Knitwear ruhát!

A Silka és megálmodója

Minden sikeres ember egyszer túlnő a divaton, és belép a Silka ajtaján – hangzik a Silka hitvallása. Nem véletlenül adják a kilincset egymásnak hazai és külföldi sztárok, üzletasszonyok, üzletemberek és prominens személyiségek. A Silka-titok az alapító-tervező, Kanizsai Silka Ágnes egyedi látásmódjában és a messzemenően empatikus vevőkiszolgálásban rejlik, amelynek folyományaként mindenki olyan öltözékkel, ruhakölteménnyel távozik a Silkából, amit viselve egy-egy fontos esemény élete meghatározó eseményévé válik – a szó legpozitívabb értelmében. A Silka most bemutatásra kerülő, legújabb kollekciója is jóval több káprázatos ruhák csokránál: egy olyan fontos üzenetet hordoz, amely segít visszaadni a bizalmat egy élettel teli, szebb világban.

Brand friends & Partners

Visszahívás igénylése

Személy